5/07/2015

SIIVOUSKAAPPI

Meidän siivouskaappi sijaitsee keittiössä, kodin keskipisteessä. Jos imuria tarvitaan pikaiseen käyttöön, se on yleensä keittiön pöydän alus juuri ennen kuin vieraat astuvat sisään, roskapussia, pesuaineita tarvitaan keittiössä lähes päivittäin. Ja SAKSET! ne eivät ole enään hukassa, KIITOS Normann Copenhagenin, kun toivat markkinoille mainiot POCKET säilyttimet. 

HUOM! Jos kiinnität kalusteoviin POCKET säilyttimet, kuten meillä. Käytä mahdollisimman lyhyttä ruuvia ja kiinnitä kannake ruuvimeisselillä varovasti. 
Minun Pocket säilyttimissä säilyy, konetiskiaineet, sakset ja kauppakassit. 

Pocket säilyttimiä myy mm. FINNISHDESIGNSHOP

5/03/2015

SÄILYTÄ VIHANNEKSET, KASVIKSET JA HEDELMÄT FREESINÄ!

Se ainainen tunne, kun pitää lähteä ruokakauppaan, käydä läpi kaapin sisällöt ja miettiä mitä sitä taas seuraavat pari viikkoa aikoo syödä ja jos alkaakin inhottamaan kana ja kun on päivä jolloin yököttää jauheliha niin mikä se ruoka sitten on joka uppoaa? Jos haluaa freesiä ja täydellistä salaattia päivittäin niin riittääkö ne salaatti tarpeet pitkään ja entä kun tulee vieraita niin mitä sitten tarjotaan? Kirjaimellisesti VIHAAN ruokakaupassa käymistä, mutta salaatin lehdet vaativat viimeistään viikon jälkeen kaupassa käymistä, kun ne ei tunnu säilyvän pitkään. Olen ehkä myös aika ranttu käyttämään mitään, joka hieman näyttää huonolta. Olin eräällä ystävälläni tupperware kutsuilla ja vanhana tupperware konsulenttina tiesin, että valikoimasta on ainakin välillä löytynyt rasioita, joissa niin salaatti, kun kasvikset ja hedelmät säilyvät pitkään hyvinä. En ole kuitenkaan jaksanut täysin luottaa siihen, jonka takia en ole hankkinut kyseisiä rasioita. Näillä kutsuilla kuitenkin jälleen esiteltiin kyseistä rasiaa, jossa vihannekset, kasvikset ja hedelmät säilyvät pitkään hyvinä. Eräs tuttava tuumasikin, että oli iskenyt huonokuntoisen salaattinipun rasiaan ja aamulla oli hämmästellyt nipun rapeutta. Päätin kokeilla, tilasin muutaman rasian ja iskin salaatit kulhoon. Kahden viikon kuluttua päätin arvioida salaatin kunnon. Nappasin käsiini rasiassa aikaansa viettäneen keräsalaatin, enkä ollut uskoa silmiäni. Jäävuorisalaatti näytti juuri kaupasta ostetulta. ILOITSIN. Vihdoin kaupassa käyminen voi harventua, kun vihannekset, kasvikset ja hedelmät säilyvät pitempään kuin viisipäivää freesinä. Nykyisin kauppareissun jälkeen kuorin porkkanat, pesen salaatinlehdet, putsaan paprikat ja isken ne tähän merkilliseen rasiaan. Salaattia tehdessä, ei tarvitse enään huuhdella kasviksia ja leivänpäälle on helppo heittää hyvänä säilynyt paprika siivu suoraan rasiasta. Porkkanoitakin tulee popsittua harvase hetki, kun rasia pitää huolta niiden kunnosta ja kauppareissun jälkeinen kuorinta operaatio on historiaa. Salaisuus tässä rasiassa on riittävä hapenmäärä kullekkin vihannekselle, kasvikselle ja hdelmälle. Ilmankierto myös rasianpohjassa olevien urien avulla pitää rasian sisällön freesinä. Suosittelen! Rasian nimi tupperwarella ventsmart.


http://www.tupperware.fi/tuotteet/ventsmart-hoj-4_4-l